Olet täällä

Sympa Oy ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

15.04.2019
Sympa Oy ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

Haaga-Helia on solminut partnerisopimuksen lahtelaisen perheyritys Sympa Oy:n kanssa. Vuonna 2005 perustettu hr-ohjelmistoyritys on kasvanut nopeasti: tällä hetkellä yritys työllistää yli 100 henkilöä seitsemässä toimistossa kuudessa eri maassa.

— Haaga-Helia on jo useamman vuoden tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Sympan kanssa HR-tietojärjestelmät kurssilla. Sympa on tarjonnut kurssin ajaksi opiskelijoille mahdollisuuden tutustua järjestelmään. Yhteistyö on saanut hyvää palautetta opiskelijoiltamme, joilta on tullut myös kehitysideoita Sympan suuntaan, kertoo Sympan partneruudesta vastaava yliopettaja Martin Stenberg.

— Yhteistyön kautta saamme tuoda opiskelijoille esimerkkejä käytännön työelämästä sen lisäksi, että luomme myös käytännön mahdollisuuksia sinne pääsemiseksi. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa lähes 100 työntekijää, ja kasvamme edelleen, näkyvyys tätä kautta oikeissa foorumeissa on meille tärkeää. Haaga-Heliassa on monipuolisesti meille hyvin yhteensopivat koulutusprofiilit ja –ohjelmat, kertoo Sympa Oy:n asiakkuusjohtaja Henrikki Kainulainen.

Kuva: Sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Haaga-Heliaa edusti rehtori Teemu Kokko, Sympa Oy:ltä oli mukana People and Culture Coordinator Jannica Lintumäki.