Olet täällä

Julkaisut Haaga-Heliassa

Julkaisut Haaga-Heliassa

KuvituskuvaHaaga-Helia ammattikorkeakoulu toimittaa julkaisusarjaa Haaga-Helia julkaisut I Haaga-Helia Publications. Julkaisusarjassa julkaistaan mm. laajoja tutkimuksia, artikkelikokoelmia, yksittäisiä pitkiä artikkeleita, oppaita ja oppikirjoja. Kaikki Haaga-Helian julkaisusarjan julkaisut ovat myynnissä tai vapaasti ladattavissa Haaga-Helian verkkokaupassa >>

Haaga-Helian verkkojulkaisupalvelu e-Signals

e-Signals on Haaga-Helian verkkojulkaisupalvelu, jossa julkaistaan asiantuntijoidemme blogitekstejä, tieteellisiä julkaisuja ja artikkeleita ajankohtaisista ilmiöistä. Palvelun tavoitteena on keskittää kaikki Haaga-Helian julkaisutoiminta yhdelle verkkoalustalle ja tehdä Haaga-Heliassa olevaa asiantuntijuutta mahdollisimman laajasti näkyväksi niin talon ulkopuolella kuin henkilöstön ja opiskelijoidenkin keskuudessa. E-Signalsista löytyy tietoa sekä Haaga-Helian omista että ulkoisissa kanavissa julkaistuista ammatillisista ja tieteellisistä julkaisuista.

Kaikki e-Signalsissa julkaistavat tekstit toimitetaan ja toimitus pidättää oikeuden tekstien julkaisemiseen. e-Signalsissa julkaistuista teksteistä voi hakea myös julkaisupalkkiota.

e-Signals tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Siirry e-Signalsiin >>

Lisätiedot: julkaisut(at)haaga-helia.fi