Olet täällä

Sijoittamisen perusteet päivässä

Sijoittamisen perusteet päivässä

Mitä tulee tietää sijoittamisesta, olit sitten aloittamassa tai laajentamassa? Sijoittaminen voi olla helppoa aloittaa, mutta itse menestyminen vaatii suunnitelmallisuutta ja erilaisiin vaihtoehtoihin perehtymistä.

Koulutuksessa perehdytään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviin instrumentteihin, toimintaympäristöön ja palveluihin. Osallistuja hahmottaa eri instrumentteihin ja markkinoihin liittyvät riskitekijät sekä toimintaa ohjaavat pelisäännöt. Hän kykenee arvioimaan erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tuotteita sekä toimimaan suunnitelmallisesti sijoitustoiminnassa. Päivä tarjoaa käytännönläheisen perustan tehdä omia sijoituspäätöksiä ja määrittää omaa riskinottokykyä. Käytännön tehtävien avulla lasketaan eri sijoitusvaihtoehtoja ja analysoidaan niitä. Ennen kaikkea perusterminologia tulee päivän aikana tutuksi.  

Koulutusta ennen tehdään tarvittaessa ennakkokysely, jossa selvitetään, mitkä aihepiirit osallistujia kiinnostavat eniten. Vastauksia hyödynnetään koulutuspäivän sisältöpainotuksien määrittelyssä.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita

  • Miksi sijoittaminen kannattaa
  • Osakkeet sijoituskohteena
  • Joukkolainat sijoituskohteena
  • Reaaliomaisuus sijoituskohteena
  • Rahastot sijoituskohteena
  • Muut ajankohtaiset sijoitusmuodot

KOHDERYHMÄ

Koulutus on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan sijoittamiseen liittyen. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin sijoitustoimintaa harjoittavalle sijoittajalle.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Haaga-Helian lehtori ja yksityispankkiiri Ville Hanni. Villellä on noin 15 vuoden kokemus varainhoitoon liittyvistä työtehtävistä. Hän toimii edelleen varainhoitotehtävissä lehtorin työnsä ohella suomalaisessa varainhoitoyhtiössä. Koulutukseltaan Ville on KTM.

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 239 e + alv 24% päivä/osallistuja.
Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäivähedelmän.

KOULUTUKSEN AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2020 KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Syksyn koulutuksen ajankohta päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

Aika: torstaina 2.4. klo 9 - 15.30
Paikka: Haaga-Helia Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä.

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!