Olet täällä

Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun -etäkoulutus

Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun -etäkoulutus

Haluatko oppia hyödyntämään keskeisiä palvelumuotoilun perustyökaluja ja ideologiat niiden taustalla?

Onko palvelumuotoilu sinulle täysin uutta tai onko sinulla jo alustavaa tietämystä palvelumuotoilusta? Oletko huomannut, kuinka palvelumuotoilussa vilisee erilaisia menetelmiä ja työkaluja, ja haluat ymmärtää paremmin, miten niitä käytetään? Jos vastaus on kyllä, suositellaan tätä koulutusta sinulle lämpimästi.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten voit hyödyntää työkaluja osana palvelumuotoiluprosessia, ja periaatteita siitä, mitä palvelumuotoilulla ja palvelumuotoiluprosessilla tarkoitetaan. Koulutus on palvelumuotoilun perusteita, pääpaino on perustyökaluissa ja menetelmissä. Koulutuksen aikana käytämme palvelumuotoilun yleisimpiä templateja ja työkaluja, joita voit hyödyntää palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa alasta riippumatta.

Koulutuksen hyödyt osallistujille:

  • Opit hyödyntämään palvelumuotoilun perustyökaluja palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa. Koulutuksessa konkretisoidaan työkalujen hyödyntämistä erilaisilla tehtävillä.
  • Koulutuksen jälkeen tunnet palvelumuotoiluprosessin vaiheet.

Kenelle?

Koulutus sopii palvelumuotoilun työkaluista, itse palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta.

Kouluttajat

ETM, MBA in Service Innovation and Design, lehtori Eliisa Sarkkinen. Eliisalla on vahva palvelumuotoilun kokemus ja vahva B2B myynnin ja markkinoinnin tausta. Hän on aktiivisesti mukana globaalissa palvelumuotoiluverkostossa ja sparrannut start-uppeja.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Käytännönläheinen ja konkreettinen.

Erittäin hyvä ja kattava katsaus palvelumuotoiluun. Heräsi halu tietää lisää asiasta.

Koulutuksen rakenne hyvä.

Aika ja paikka

Työpaja 1: ma 20.4. klo 9-12

Työpaja 2: ti 21.4. klo 9-12

Ensimmäisenä päivänä paneudutaan palvelumuotoilun ideologiaan (prosessi & miksi pamu) + käydään muutamia perustyökaluja. Annamme työkaluihin liittyvän tehtävän, jotka osallistujat täydentävät itsenäisesti.

Seuraavana päivänä osallistujat esittelevät tehtävänsä ja käydään esim. ideoinnin menetelmiä ja/tai prototypointia.

Paikka: Verkkoympäristö, linkki toimitetaan lähempänä koulutusta.

Hinta ja ilmoittautuminen 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Syksyn 2020 koulutuspäivä päivitetään sivulle viimeistään toukokuun aikana.

270 € / osallistuja (+ ALV 24 %).  Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!