Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Olet täällä

Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun

Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun

Haluatko oppia hyödyntämään keskeisiä palvelumuotoilun perustyökaluja ja ideologiat niiden taustalla?

Onko palvelumuotoilu sinulle täysin uutta tai onko sinulla jo alustavaa tietämystä palvelumuotoilusta? Oletko huomannut, kuinka palvelumuotoilussa vilisee erilaisia menetelmiä ja työkaluja, ja haluat ymmärtää paremmin, miten niitä käytetään? Jos vastaus on kyllä, suositellaan tätä kurssia sinulle lämpimästi.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten voit hyödyntää työkaluja osana palvelumuotoiluprosessia, ja periaatteita siitä, mitä palvelumuotoilulla ja palvelumuotoiluprosessilla tarkoitetaan. Koulutus on palvelumuotoilun perusteita, pääpaino on perustyökaluissa ja menetelmissä. Päivän aikana käytämme palvelumuotoilun yleisimpiä templateja ja työkaluja, joita voit hyödyntää palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa alasta riippumatta.

Koulutuksen hyödyt osallistujille:

  • Opit hyödyntämään palvelumuotoilun perustyökaluja palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa. Jos tulet kollegan kanssa, voitte käyttää työkaluja oman yrityksen tarpeisiin. Muuten toimimme helppojen esimerkkien kautta.
  • Koulutuksen jälkeen tunnet palvelumuotoiluprosessin vaiheet.

Koulutus on toiminnallinen ja vuorovaikutteinen, eli eri aihealueisiin johdatellaan alustuksilla, jonka jälkeen työskennellään ja keskustellaan tiimeissä.

Kenelle?

Koulutus sopii palvelumuotoilun työkaluista, itse palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta.

Kouluttaja

ETM, MBA in Service Innovation and Design, lehtori Eliisa Sarkkinen. Eliisalla on vahva palvelumuotoilun kokemus ja vahva B2B myynnin ja markkinoinnin tausta. Hän on aktiivisesti mukana globaalissa palvelumuotoiluverkostossa ja sparrannut start-uppeja.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Käytännönläheinen ja konkreettinen. Huomioitu erilaiset työskentelymuodot.

Erittäin hyvä ja kattava katsaus palvelumuotoiluun. Heräsi halu tietää lisää asiasta.

Ryhmätyöt plussaa, koulutuksen rakenne hyvä.

Aika ja paikka

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Syksyn koulutuksen ajankohta päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

Aika: Perjantaina 6.3. klo 8.30-16.00. Koulutus alkaa klo 8.15 aamukahvilla.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen 

390 € / osallistuja (+ ALV 24 % = 483,60 €).  Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin. 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Syksyn koulutuksen ajankohta päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!