Olet täällä

Millenniaalien johtaminen

Millenniaalien johtaminen

Työelämä ja työ ovat murroksessa jollaista ei ole koettu sitten teollisen vallankumouksen. Voimakkaimmin murrokseen vaikuttavat tekijät ovat muutoksen kiihtynyt vauhti, työpaikkojen ja tehtävien luonteen muutos sekä aikaisempaa tietoisemmat työntekijät. Millenniaalijohtamisessa onnistuvat organisaatiot tulevat olemaan tulevaisuuden menestyjiä - se on nähtävissä jo nyt. Koulutuspäivän aikana avaamme tarkemmin, mitä menestyminen murroksessa konkreettisesti edellyttää.

Päivän aikana käymme läpi seuraavat aiheet:
• Työelämän murros – taustatekijät ja ilmenemismuodot
• Työelämän sukupolvet ja johtamiseen kohdistuvat odotukset
• Onnistu millenniaalien johtamisessa
• Millenniaalijohtaminen organisaation menestystekijänä
 

Osallistujat saavat mukaansa Atte ja Karoliina Mellasen tuoreen kirjan Hyvät, pahat ja millenniaalit – miten meitä tulisi johtaa (Atena, 2020).
Kuva: atena.fi.

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille johtamis- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää ymmärrystään työelämän ja johtamisen murroksesta ja keinoista vastata väistämättömään muutokseen.

Kouluttaja

DI Tiina Hultén, Novetos Oy: Tiinalla on kymmenen vuoden kokemus rakentavaan muutokseen tähtäävästä kehittämis- ja valmennustyöstä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden parissa. Valmennuksissaan Tiina yhdistää tieteellisen ymmärryksen ja kokemusasiantuntijuuden raikkaalla ja rennolla otteella. Hänen tavoitteensa on lähestyä monimutkaisia asioita mahdollisimman yksinkertaisesti ja konkreettisesti, unohtamatta huumorin virkistävää voimaa oppimisen mahdollistajana.

Aika ja paikka

Aika: klo 9.30-15.30. Koulutus alkaa klo 9 aamukahvilla.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen 

KEVÄÄN 2020 KOULUTUS ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI.
Syksyn 2020 koulutuksen ajankohta päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

Hinta: 279 € / osallistuja (+ ALV 24 %).

Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin ja lounaan. 

 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. 

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!