Olet täällä

Haut ja hakuohjeita

Haut ja hakuohjeita

Haaga-Heliassa voit opiskella liiketalouden, hotelli-, ravintola- ja matkailualan, liikunta-alan, johdon assistenttityön, toimittajatyön ja tietotekniikan asiantuntijaksi. Koulutukset on esitelty Opintopolussa, Hakijan oppaassa (pdf) ja vasemmalla olevassa valikossa (AMK-tutkinnot / Ylemmät AMK-tutkinnot).

Jos olet jo Haaga-Helian opiskelija ja mietit koulutusohjelman vaihtoa Haaga-Helian sisällä → ks. ohjeet opiskelijoiden Mynetistä >>

HAKU KÄYNNISSÄ

Valintaperusteet, hakuohjeet ja hakulomakkeet julkaistaan Opintopolussa.

  • 1.8.–15.10.2019 SAT-haku englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiin: Business Information Technology, International Business, Aviation Business ja International Sales and Marketing.
  • 10.–31.10.2019 Avoimen väylän haku

TULOSSA HAKUUN

 

Hakeminen - Tästä pääset opintopolkuun

Aiotko hakea korkeakouluun?
Yhteishaussa voi hakea samalla hakulomakkeella sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakulomakkeelle voi merkitä kuusi hakukohdetta mieluisuusjärjestyksessä.
Usein kysytyistä kysymyksistä voi löytyä vastaus sinua askarruttavaan asiaan ja alla oleva video antaa neuvoja yhteishaussa hakemiseen.

 

Kevään 2020 haku

Ammattikorkeakoulujen yhteiset keväällä 2020 käyttöönotettavat todistusvalinnan pisteytysmallit löytyvät Opintopolusta. Todistusarvosanojen pisteyttämiseen perustuvan opiskelijavalinnan rinnalla säilyvät valintakokeeseen ja muihin osaamisperusteisiin perustuvat valintaväylät.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.