Olet täällä

Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Porvoo

Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Porvoo

Restonomin koulutuksessa hankitaan laaja liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen, myynti- ja palvelutaidot ja itsensä johtamistaidot.

Matkailun koulutuksessa Porvoo Campuksella hankitaan laaja liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen, myynti-ja asiakaspalvelutaidot sekä tiimin että itsensä johtamistaidot. Opiskelija tutustuu laaja-alaisesti matkailun kansainväliseen toimintaympäristöön sekä sähköisen ja vastuullisen liiketoiminnan rooliin nopeasti kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla.

Opiskelu on työelämälähtöistä ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten matkailualan yritysten ja toimeksiantajien kanssa. Valmistuvat restonomit työskentelevät monipuolisissa asiantuntija-, kehitys-, myynti- ja esimiestehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Opinnoissa tutkitaan ja kehitetään asiakasymmärrystä sekä matkailijan palvelu- ja elämyskokemuksia. Lisäksi perehdytään käytännönläheisesti myynnin, markkinoinnin sekä sähköisen liiketoiminnan työkaluihin ja niiden hyödyntämiseen toimeksiantoprojekteissa. Opintoihin kuuluvat kansainvälisyysvalmiuksia tukevat kieli-ja viestintäopinnot, ja osan opinnoista voi suorittaa ulkomailla ja/tai esimerkiksi Haaga-Helian yrittäjyyttä kehittävässä StartUp Schoolissa.

Suuntautumisvaihtoehdot:

  • Matkailupalvelut ja myynti
  • Matkailupalvelut ja -tapahtumat

Tutkintonimike: restonomi (AMK), laajuus 210 op

Koulutusohjelma: Matkailun koulutus
Kampus: Porvoo   
Valmistuneiden nimikkeitä: myyntipäällikkö, markkinointipäällikkö, yrittäjä, tuotesuunnittelija

Syksyn 2020 yhteishaku päivätoteutukseen

Kevään 2021 yhteishaku päivätoteutukseen

Opiskelijoidemme kokemuksia matkailun koulutuksesta

Näin homma etenee

Tutustu tarjontaan
www.haaga-helia.fi

Hae hakuaikana

Osallistu valintakokeeseen

Tulokset julkaistaan

Ota opiskelupaikka vastaan

Koulutus alkaa