Olet täällä

Malmi

Malmi

Haaga-Helian Malmin kampus sijaitsee pientaloalueen reunalla noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Malmin juna-asemalta.

Yhteystiedot
Hietakummuntie 1 A
00700 Helsinki
Katso kartalla

Huom! Käynti parkkialueelle Latokartanontie 12 puolelta.

Aukiolo

Kiinteistö on avoinna ma-to klo 7.30 - 20.20 ja pe klo 7.30 - 15.00.
Kiinteistön ulko-ovi on lukittuna ma-to klo 19.00 jälkeen. Sisälle pääsee soittamalla infopisteeseen puh. 09-3509210.

Malmin kampuksessa voi opiskella päiväopintoina liiketalouden koulutusohjelmassa. Merkittävä osa Malmin opiskelijoista on aikuisopiskelijoita, jotka opiskelevat iltaisin ja monimuotoisesti liiketalouden koulutusohjelmassa.
Opiskelijoita Malmilla on lähes 1200. Haaga-Helian henkilökunnasta noin 50 työskentelee pääasiassa Malmin kampuksessa.

Samassa rakennuksessa Haaga-Helian kanssa toimii 2. asteen oppilaitos Perho liiketalousopisto, jonka kanssa on yhteiset ruokala-, kirjasto-, aula- ja liikuntatilat.

Tietoa oppimisympäristöstä

Malmin kampus on muutaman tuhannen ihmisen opiskelu- ja työpaikka päivittäin. Moniosaiseen rakennukseen mahtuu suurikin määrä ihmisiä hienosti. Ihmisiä yhteen kokoava, fyysisesti talon keskellä sijaitseva opiskelijaravintola palvelee aamusta iltaan.

Oppimisessa hyödynnetään lähiopetusta, intensiiviviikkoja, verkko-opiskelua sekä monimuoto- ja etäopiskelua. Haaga-Helia pyrkii jatkuvasti tarjoamaan ajanmukaisia ja toimivia työkaluja myös etä- ja verkko-opiskeluun. Käytössä on mm. Moodle-oppimisalusta, Adobe Connect –verkko-opetusalusta ja Skype for Business.

Opiskelijoiden käytettävissä on ATK-tila itsenäistä työskentelyä varten. Kirjastossa on mahdollista opiskella hiljaisesti. Kampuksen kirjasto palveleekin aamupäivästä iltaan asti. Etälainauksen ansiosta kaikkien Haaga-Helian kirjastojen aineisto on opiskelijoiden käytettävissä. Kansainvälisten asioiden toimisto on auki säännöllisesti esimerkiksi vaihtoon haluavia opiskelijoita varten.

Esteettömyys ja oppimisen tuki

Opiskelijoita ohjataan opiskeluun, urasuunnitteluun ja työelämään liittyvissä kysymyksissä. Jokaisella opiskelijalla on nimetty opinto-ohjaaja koko opintojen ajan. Hän seuraa opintojen edistymistä ja käy opintoja koskevan kehityskeskustelun opiskelijan kanssa vuosittain. Opinto-ohjaaja voi tarvittaessa ohjata opiskelijan erityisopettajan vastaanotolle. Urasuunnitteluun annetaan opastusta läpi opintojen. Työharjoitteluvaiheessa ohjausta ja apua saa työharjoittelukoordinaattorilta.

Kiinteistössä on hissit, joten se soveltuu henkilöille, joilla on liikkumisen esteitä.

Opiskelijat aloittavat opinnot noin 40 opiskelijan ryhmässä. Ryhmän tuki on tärkeää läpi opintojen.  Aiemmin opintonsa aloittaneet opiskelijat toimivat uusien opiskelijoiden tuutoreina.

Opiskelijat voivat hakeutua Haaga-Helian psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle, jos heillä on mieltä askarruttavia kysymyksiä esim. opiskeluun tai elämäntilanteeseen liittyen. Korkeakoulupappi pitää myös vastaanottoa tarvittaessa.

Opiskelijan edut

Tietoa elämisen kustannuksista

Opiskelijat voivat hakea opiskelija-asuntoa Hoasilta (Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö).

Opiskelijaruokailu

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja kelan ateriatukeen. Opiskelijaravintola Malmicasta voi ostaa lounasta. Myös iltaisin opiskeleville on tarjolla opiskelijahintaista ruokaa ennen tuntien alkua. Malmilla on monipuoliset kahvilapalvelut.

Vakituisesti HSL:n (Helsingin seudun liikenne) alueella asuvat ovat oikeutettuja opiskelija-alennukseen lippujen hinnasta, jos he täyttävät vaadittavat edellytykset. Samoin VR:n ja Matkahuollon opiskelijakortin voivat hankkia ne, jotka täyttävät vaadittavat edellytykset.

Terveydenhuoltopalvelut

AMK-opiskelijoiden terveydenhuoltopalvelut ovat lakisääteisesti perusterveydenhuollossa eli omilla terveysasemilla. Malmin kampuksessa on terveydenhoitajan vastaanotto.

Malmin kampuksen yhteydessä sijaitsevan urheiluhalli Helmi Centerin tilat, erityisesti kuntosali, ovat ammattikorkeakouluopiskelijoiden käytettävissä.